Ook dit jaar kunt u voordelig ACTH bepalen bij paarden met ziekteverschijnselen passend bij Pituitary Pars Intermedia Dysfunction (PPID). Van 1 september t/m 31 oktober 2020 ontvangt u 50% korting op de ACTH-test bij paarden

Alle informatie:

  1. Over de IDEXX en Boehringer Ingelheim actie
  2. De vouchers
  3. Paardeneigenaren informeren (praktijkmarketing en materialen)

 


1. Over de IDEXX + Boehringer Ingelheim actie

Om gebruik te maken van deze actie kunt u een kortingsvoucher downloaden. Deze voucher kunt u samen met het bloedplasma insturen naar IDEXX. De korting op de ACTH-test ontvangt u alleen wanneer u de voucher gebruikt en geen regulier aanvraagformulier of VetConnect® PLUS. Overige kosten, zoals voorrijkosten, bloedafname, behandeling, andere testen etc. vallen niet binnen deze actie. Zie de voorwaarden op de voucher.

2. De vouchers

De vouchers zijn te downloaden via de website van Boehringer Ingelheim.

Klik hier voor de voucher voor dierenartsen
Klik hier voor de voucher voor paardeneigenaren

3. Paardeneigenaren informeren

Natuurlijk wil je graag deelnemen aan deze actie en daarover zoveel mogelijk paardeneigenaren stal of manegehouders informeren. IDEXX heeft in samenwerking met Boehringer Ingelheim enkele informatiebrieven voor paardeneigenaren gemaakt. Als Animana willen wij het jou zo makkelijk mogelijk maken, want het delen van goede en betrouwbare informatie over zorg mag natuurlijk nooit een drempel zijn.

Informatiebrieven beschikbaar via de Veterinary Content Cloud

IDEXX heeft verschillende informatiebrieven beschikbaar in de Veterinary Content Cloud. Deze zijn doormiddel van één muisklik te downloaden in Animana waarna deze eenvoudig via e-mail, herinnering of als geprinte brief met paardeneigenaren gedeeld kunnen worden.

E-mail

U kunt via Animana gemakkelijk paardeneigenaren via email informeren. Zodra de eigenarenbrief via de Veterinary Content Cloud in Animana gedownload is kunt u deze via een mailfilter versturen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een lijst aanmaken voor paardeneigenaren of bijvoorbeeld op basis van productgegevens. Zo weet u direct dat u relevante eigenaren benadert voor deze actie.

Informatie van onze Knowledge Base:
– Hoe voeg ik content uit de Veterinary Content Cloud toe aan de Content Designer
– Hoe verstuur ik marketingberichten gebaseerd op patiëntgegevens?
– 
Hoe verstuur ik marketingberichten gebaseerd op productgegevens?

Brief

Wanneer de informatie voor paardeneigenaren in Animana beschikbaar is kunt u deze ook gebruiken als geprinte brief. Zo kunt u de brief koppelen aan een specifiek product zodat deze automatisch geprint wordt wanneer het product verkocht wordt. Liever een poststuk sturen? Ook dat is geen probleem. Via de mailfilter (in de informatie hierboven) kunt u ook een adreslijst uitprinten.

SMS

Paardeneigenaren informeren met een SMS, ook dat is mogelijk! Een SMS wordt immers 98% meer geopend dan dan traditionele communicatie als een brief of e-mail. Omdat tegenwoordig de meeste ontvangers in het bezit zijn van een smartphone is het ook nog eens eenvoudig om een link naar “meer informatie”, de website of bijvoorbeeld een afspraakmodule mee te sturen.

 

Meer informatie over: