Deze versie bevat meerdere nieuwe functionaliteiten en veranderingen ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Door deze release hoogtepunten zorgvuldig door te lezen, weet u zeker dat u up-to-date blijft met alle nieuwe ontwikkelingen binnen Animana.

Nieuw: Automatische verlenging van het gezondheidsplan

In deze release bieden we u de mogelijkheid om gezondheidsplannen automatisch te verlengen. Dit betekent dat plannen automatisch worden verlengd op hun einddatum – u hoeft dit niet langer zelf te regelen! Plannen kunnen worden gemaakt met een vooraf gedefinieerde tijdsduur van 6, 12, 18, 24 en 36 maanden en u kunt zelf bepalen of het plan automatisch moet worden verlengd of niet. Wanneer de plannen automatisch worden verlengd, dan zullen de maximale hoeveelheid producthoeveelheden (gezondheidsplan-mandjes) ook vernieuwd worden. Als u wilt leren hoe u een zorgplan met automatische verlenging kunt maken en toewijzen, volgt u deze handleiding.

ACTIE VEREIST: als u actieve plannen heeft die zijn gekoppeld aan patiënten, met een bestaande einddatum die 12 maanden of langer geleden is vanaf deze release, moet u er rekening mee houden dat de einddatum en de verlengingsstatus van deze plannen zijn gewijzigd om de implementatie voor automatische verlenging mogelijk te maken. U zult dergelijke plannen moeten herzien. Van plannen, met een einddatum binnen 12 maanden na de release, zal de einddatum niet aangepast worden. We brengen geen wijzigingen aan in bestaande gezondheidsplan-mandjes die aan patiënten zijn gekoppeld. Ook de abonnementen, indien gedaan met Animana, zullen niet worden aangepast. Raadpleeg onze handleiding hier voor meer informatie over hoe bestaande gezondheidsplannen worden beïnvloed.

Prijslijstupdate

De nieuwe prijslijsten voor IDEXX-referentielaboratorium en de IDEXX in-huis diagnostiek, zijn vanaf 7 december beschikbaar in Animana. Vanaf deze datum kunt u de inkoop- en verkoopprijs van uw IDEXX-producten bijwerken ter voorbereiding op 2019. Klik hier voor informatie over het bijwerken van de prijzen op basis van de prijslijst in Animana: This is why you need to adjust your product prices!

Btw-update

We veranderen, per 1 januari 2019, het laag btw-tarief van 6% naar 9%. U hoeft niets te doen om deze wijziging in Animana door te voeren. Het nieuwe tarief zal automatisch worden toegepast bij het toevoegen van producten aan een factuur.

Mocht u nog vragen hebben over de veranderingen in Animana 3.20, neem dan gerust contact op met Animana Customer Support of raadpleeg onze Kennisdatabank.