“Uiteraard leven we tegenwoordig in een snelle digitale maatschappij en is deze manier van diagnosticeren, communiceren en verslaglegging onmisbaar geworden voor een up-to-date praktijkvoering.”

Dierenkliniek Zwarte Zee

Maassluis, Nederland
http://www.dierenkliniekzwartezee.nl/

Al bij de start van onze dierenkliniek in 2007 waren wij direct enthousiast over Animana en niet veel later was ook de apparatuur van IDEXX in ons laboratorium aanwezig. De apparatuur is zeer gemakkelijk in gebruik en door de ontwikkeling van steeds weer nieuwe testen werd IDEXX een zeer gewaardeerde partner in onze praktijkontwikkeling.

Het was ons eerste systeem en het kwam direct zeer klantvriendelijk over. Het speelde direct al in op de eisen des tijds en gelukkig blijft het zich doorontwikkelen. Wij hebben het tevens gekoppeld met Vetstoria. Ook dat werkt ontzettend fijn en neemt veel werk uit handen.

Door het gemak en de snelheid is het mogelijk om zowel doordeweeks, maar ook in het weekend een snelle en betrouwbare service te bieden aan onze klanten, voornamelijk honden en kattenbezitters, die toch wel erg graag snel willen weten waar ze aan toe zijn.

Sinds vorige maand werken wij ook met Sedivue. Wat een heerlijk apparaat, en door de koppeling met Animana ondertussen ook alweer een onmisbaar apparaat voor een goede diagnosestelling en tevens een fantastische rapportage waar arts, paraveterinair en klant met veel belangstelling naar kijken.

De snelheid en de kwaliteit van de test geeft ons de mogelijkheid om goed en gedegen onderzoek te doen. Diagnoses kunnen op korte termijn worden onderbouwd, waardoor de communicatie naar de eigenaren steeds beter verloopt.

Uiteraard leven we tegenwoordig in een snelle digitale maatschappij en is deze manier van diagnosticeren, communiceren en verslaglegging onmisbaar geworden voor een up-to-date praktijkvoering. Wij zijn daarom erg blij met de mogelijkheden die Animana en IDEXX ons dagelijks bieden en hopen dat ze stevig doorgaan om deze mogelijkheden en service nog verder uit te breiden.

Ron Stolk, Eigenaar/Dierenarts
Dierenkliniek Zwarte Zee
Maassluis, Nederland

http://www.dierenkliniekzwartezee.nl/

Bent u ook klaar voor het praktijkmanagementsysteem van het digitale tijdperk?

Vraag vandaag een vrijblijvende demonstratie van Animana aan!

Shuly Guggenheim, Dierenarts Proosdijlanden