IDEXX Animana gebruiker reactieformulier


Bedankt voor het delen van uw ervaring met IDEXX Animana. Wij waarderen uw mening, en uw succesverhaal kan anderen inspireren en aanmoedigen om een betere praktijkmanagementsoftware in hun praktijk te gebruiken.

Vragen over Animana

Hoe heeft Animana uw kliniek ondersteund om de best mogelijke zorg aan uw patiënten te leveren? Welke functionaliteiten of diensten van Animana hebben de grootste impact gehad op de dagelijkse werkzaamheden van uw praktijk? Op welke manier?

Uw gegevens

Uw naam (verplicht)
Uw functie binnen de praktijk (verplicht)
Naam praktijk (verplicht)
Website praktijk
Postcode praktijk (verplicht)
Stad praktijk (verplicht)
Land praktijk (verplicht)
E-mailadres (verplicht)

Afbeeldingen

Praktijklogo
Naast uw reactie tonen we graag ook uw praktijklogo. Wij willen u vriendelijk verzoeken om een afbeelding van hoge kwaliteit toe te voegen.
(De volgende bestandstypen hebben onze voorkeur: gif, png, jpg, jpeg, pdf, eps, svg).
Uw foto
Om uw reactie persoonlijker te maken plaatsen we graag uw foto erbij.
(De volgende bestandstypen hebben onze voorkeur: gif, png, jpg, jpeg).

Bevestiging

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Volledige naam (verplicht)
Datum bevestiging (verplicht)

Door het vakje “ik ga akkoord” aan te vinken, gaat u akkoord met het gebruik en openbaarmaking van de inhoud van deze reactie (inclusief foto’s en logo’s) door IDEXX Europe BV. U erkent verder dat deze reactie eventueel gedeeltelijk of in het geheel gebruikt kan worden in onze reclames, publicaties, websites, etc. zonder verdere compensatie, zowel nu als in de toekomst.

Ik heb deze overeenkomst vóór zijn uitvoering gelezen en ik begrijp volledig de inhoud ervan. Deze overeenkomst zal bindend zijn voor mij en mijn erfgenamen, rechthebbenden, en wettelijke vertegenwoordigers.