Coming soon graphic

Hoe we Animana voor jou blijven verbeteren – Update December 2020

2020 was voor ons allemaal een jaar van grote onzekerheid. Zowel in ons professionele als in ons privéleven zagen we alles veranderen. Met de opgelegde beperkingen om te reizen en klinieken te bezoeken, moesten ook wij als productontwikkelingsteam nieuwe manieren bedenken om met u in contact te komen om uw wensen beter te begrijpen.
,

“Achtbaan 2020” en waarom dit wél jouw jaar was! – 3 tips voor 2021

Vanaf het moment dat je in de rij aansluit om te wachten tot je mag instappen zit je vol verwachtingen. Je hebt de achtbaan al goed kunnen bekijken en je hebt ondertussen wel een aardig idee hoe de rit zal gaan verlopen. Waarschijnlijk dacht je in december 2019 precies hetzelfde over het nieuwe jaar.
Software Update Image

IDEXX Animana Release Hoogtepunten: Versie 4.22

Nieuw: Zie in één oogopslag wie er in de agenda ingeroosterd is - Het is nu sneller dan ooit om een afspraak in te plannen met de juiste medewerker. Verbeterd: Kennisgeving van in-huis diagnostiekresultaten - We hebben de notificaties van de in-huis labresultaten aangepast om het makkelijker te maken deze op te merken en te bekijken. Verbeterd: Kennisgeving interne berichten - U kunt nu eenvoudig zien hoeveel ongelezen interne berichten u hebt. Nieuw: Automatische SmartFlow-formulier- en beeldimport - Geen handmatige import van documenten naar het patiëntendossier meer! Verbeterd: PDF- en beeldweergave - Snelle identificatie en weergave van PDF's en afbeeldingen in het patiëntdossier. Verbeterd: Het klantportaal - Er kan nu worden gefilterd op onbetaalde facturen en het wijzigen van de de taal van het portaal kan vanaf elke pagina.
Coming soon graphic

Hoe we Animana voor jou blijven verbeteren – Update November 2020

Het belangrijkste onderdeel van het bouwen van features is het begrijpen van wat de gebruiker probeert te bereiken. Daarvoor zoekt het Product Management Team de gebruikers op verschillende manieren op. De input van de gebruiker, via een conference call of het invullen van een vragenlijst, is ongelooflijk waardevol voor het succes van wat we voor jullie proberen te bouwen. We zijn altijd op zoek naar hulp bij dit onderzoek, dus als je een enquête pop-up ziet in Animana - en je kunt een paar minuten missen - help ons dan door het geven van jouw input om Animana te verbeteren.

Altijd druk? Dit is wat je er aan kunt doen

  Begin dit jaar zagen wij een nieuwsbericht en column voorbij komen over 'de Nederlander die het altijd druk heeft'. Herkenbaar, misschien wel? Hoe dan ook zal jij, net als veel andere Nederlands, de vragen: "Hoe gaat het?”…
Software Update Image

Animana Release Hoogtepunten: Versie 4.21

Nieuw: Mis nooit meer een IDEXX-referentielaboratoriumtest op de factuur! - Bestelde tests die vanuit het Animana-patiëntendossier naar het IDEXX-referentielaboratorium worden gestuurd, kunnen nu automatisch aan de factuur worden toegevoegd. Ga naar de VetConnect PLUS instellingen in Animana om het aan te zetten! Verbeterd: Bijgewerkte verzekeringsmaatschappijen - We hebben de lijst met verzekeringsmaatschappijen aangevuld Verbeterd: Het klantenportaal - Het inlogscherm is nu meertalig. De taal wordt automatisch aangepast aan uw browserinstellingen. Nieuw: Meer visiteformuliervelden in het klantenportaal - De velden 'Geschiedenis', Bevindingen' en 'Plan' uit het algemene gedeelte van het visiteformulier zijn nu beschikbaar in het klantportaal. Application Programming Interface (API) - We hebben meer datapunten aan onze API toegevoegd, bekijk onze API documentatie voor meer informatie!

Een vloedgolf aan uitgestelde zorg

  Misschien valt het je in de recente berichtgeving rondom Corona op dat er veel zorgen zijn over de voortgang van de reguliere humane zorg. Omdat veel patiënten met Corona zich in ziekenhuizen melden wordt een groot deel van de…
Coming soon graphic

Hoe we Animana voor jou blijven verbeteren – Update Oktober 2020

Het aanbrengen van wijzigingen in software kost tijd, de ene wijziging meer dan de ander. Complexe functies vereisen vaak maanden van ontwikkeling voordat ze klaar zijn om naar buiten te brengen. Om ervoor te zorgen dat je niet lang hoeft te wachten op een nieuwe functionaliteit in Animana, werken we meestal aan zowel kleine verbeteringen als aan grotere nieuwe features Dit stelt ons in staat om je regelmatig te kunnen voorzien van incrementele verbeteringen.
Software Update Image

Animana Release Hoogtepunten: Versie 4.19

Verbeterd: Creditpagina - Het is nu sneller en eenvoudiger om een creditfactuur aan te maken. Nieuw: Volledige facturen nu beschikbaar in het Klantenportaal - Na de eerdere toevoeging van de factuurstatus in het Klantenportaal, hebben we nu de mogelijkheid toegevoegd om facturen als PDF te bekijken of te downloaden. Nieuw: Limiet Productaantal - We hebben validatie toegevoegd aan het productaantalveld in het patiëntendossier Application Programming Interface (API) uitgebreid - We hebben meer datapunten aan onze API toegevoegd, bekijk onze API documentatie voor meer informatie! Prijslijst Royal Canin aangepast - Binnenkort zal de prijslijst van Royal Canin prijzen per zak aangeven in plaats van per doos. Let op: Dit kan betekenen dat u aanpassingen moet doen op uw productinstellingen om gebruik te kunnen blijven maken van de functie bijwerken productprijzen.
Coming soon graphic

Hoe we Animana voor jou blijven verbeteren – Update September 2020

Heb je je ooit afgevraagd hoe Animana-functies van de tekentafel naar je praktijk komen? Hoe de functies worden geprioriteerd, of wat er in toekomstige releases aan komt? We willen je graag meer vertellen over het proces wat we doorlopen…