Online Afspraken

Bent u ook weleens bang dat u klanten misloopt door bijvoorbeeld drukte in de kliniek, wilt u lange wachttijden vermijden, of zou u uw klanten het gemak willen geven om een afspraak te maken buiten openingstijden? Dan is online-afsprakensysteem Vetstoria wel iets voor uw praktijk.

Waarom met een online-afsprakensysteem werken in uw praktijk?

  • Haal meer klanten binnen: In cijfers – 50% van online afspraken wordt buiten kantooruren gemaakt. Sterker nog, 17% van online afspraken worden door nieuwe klanten geboekt.
  • Een laagdrempelige manier om afspraken te maken: een groeiend aantal huisdiereigenaren verwacht een moderne dienst, zoals het maken van online afspraken.
  • Afstemmen op de behoefte van uw praktijk: Vetstoria is volledig af te stemmen op de werkwijze binnen uw praktijk.
  • Eigen huisstijl: de Vetstoria applicatie is geheel aan te passen zodat deze aansluit bij uw huisstijl
  • Krijg inzicht in uw resultaten: data van uw afspraken traceren en analyseren om inzicht te krijgen in de meest efficiënte manier om uw klanten van dienst te zijn.

Online afspraken bieden in uw praktijk

Door de integratie met Vetstoria kan Animana ervoor zorgen dat uw klanten hun vertrouwde dierenarts altijd kunnen bereiken. Dit betekent niet alleen betere service voor uw bestaande klanten en daardoor meer omzet, maar ook dat de digitale voordeur openblijft voor potentiële nieuwe klanten. Maar denk ook eens aan de mogelijkheid om bij een vaccinatieherinnering meteen een afspraak te maken.

Hoe werkt online afspraken maken met Animana?

  • Account activeren met Vetstoria.
  • Wij activeren de integratie met Vetstoria in uw Animana account.
  • U plaatst uw Vetstoria widgets op uw website en sociale mediakanalen. U kunt uw voorkeuren instellen qua dagen, tijdstippen, en andere details zoals hoe lang van tevoren afspraken geboekt kunnen worden.
  • Afspraken die via Vetstoria worden gemaakt verschijnen meteen in uw Animana agenda.

Benieuwd naar het online-afsprakensysteem en andere moderne functies van Animana?

Vraag vandaag uw vrijblijvende demonstratie van Animana aan!

Gebruikt u al Animana en wilt u ook gebruik maken van het online-afsprakensysteem? Dan kunt u contact opnemen met Customer Support met vragen, of ga gelijk aan de slag met Vetstoria.

Shuly Guggenheim, Dierenarts Proosdijlanden