Geschiedenis

Over Animana

Animana is opgericht in 2000 door Bas van Ecke en Sebastiaan Massizzo. Met diploma’s in de diergeneeskunde en software engineering en ervaring met praktijk managementsystemen, beschikten zij over alle benodigde kennis en vaardigheden om het software systeem te ontwikkelen dat veterinaire klinieken nodig hadden: Animana ASP. Het begon met de focus op gezelschapsdieren en ambulante paarden klinieken. Door de jaren heen heeft Animana ASP echter een meer dan compleet pakket ontwikkeld dat in staat is alle wensen van elke kliniek te vervullen, onafhankelijke van de diersoort en het praktijktype. Wat hetzelfde is gebleven is de cloud-based basis van Animana ASP; waar u ook bent, via internet heeft u makkelijk de volledige toegang tot al uw gegevens.

Vandaag de dag bestaat het team van Animana uit ongeveer 20 personen, verdeelt in een team van programmeurs, een helpdesk en een commercieel team. Dit team maakt ons groot genoeg om alles wat bij de ontwikkeling en het onderhoud van een excellent veterinair software systeem komt kijken, met de bijbehorende service die onze klanten verwachten, te voldoen maar blijft klein genoeg voor dat beetje persoonlijke aandacht. Omdat de meeste medewerkers van team Animana banden hebben met de veterinaire wereld zijn wij in staat de brug te dichten tussen software ontwikkeling en de dagelijks gang van zaken in een dierenartspraktijk.

Animana heeft als doel het leven van dierenartsen en hun assistenten makkelijker te maken door innovatieve producten, uitstekende service en snelle reactie op alle ontwikkelingen in het veld. Dit zijn de speerpunten voor Animana. We vinden het onze taak om altijd klaar te zijn voor de toekomst en te komen met oplossingen voordat u wist dat u ze nodig had.

Omdat Animana ASP de administratie van uw praktijk en de communicatie met uw klanten optimaliseert, bespaart het u waardevolle tijd wat u nu kunt steken in datgene wat u moet doen: de best mogelijke zorg geven aan uw patiënten.