Utrecht Vet Event 2019

7 juni 2019
Jaarbeurs Utrecht
Stand 26

Supernova, Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Nederland
http://www.utrechtvetevent.nl

 

Op Vrijdag 7 juni zijn wij aanwezig op het Utrecht Vet Event 2019 in Utrecht. Kom langs bij onze stand en maak kennis met IDEXX Animana, IDEXX Smart Flow en ons Animana NEXXT Level programma.

Werkt u met een andere software en bent u nieuwsgierig naar ons moderne, gebruikersvriendelijke systeem? Dan is dit uw kans om even kennis te komen maken met de dierenartsen en dierenliefhebbers achter ’s werelds grootste cloud-gebaseerd veterinair praktijkmanagementsysteem. Wij vertellen graag alles over onze op maat gemaakte implementatiepakketten en hoe wij zorgen voor een vlekkeloze overgang van uw huidige software naar de marktleider van Nederland.

Heeft u al Animana in uw kliniek? Mooi! Dan vertellen we graag hoe u het meeste uit Animana kunt halen om zo goed mogelijk voor uw patiënten en uw zaak te zorgen.

Alvast uw plek reserveren voor een gratis demo of een gesprek over onze training- en consultancyprogramma? Stuur even een bericht en wij zullen ervoor zorgen dat een van onze toegewijde professionals klaar is om al uw vragen te beantwoorden tijdens de Voorjaarsdagen!