Internationaal Diergeneeskundig Congres
Voorjaarsdagen

11-12 April 2019
Fokker Terminal Den Haag

Stand 203

Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
Nederland
http://www.voorjaarsdagen.eu/

 

11 en 12 April zijn wij aanwezig op het 2019 Voorjaarsdagen Congres in Den Haag. Kom langs bij stand 203 en maak kennis met IDEXX Animana, IDEXX Smart Flow ons Animana NEXXT Level programma en Vetstoria.

Werkt u met een andere software en bent u nieuwsgierig naar ons moderne, gebruikersvriendelijke systeem? Dan is dit uw kans om even kennis te komen maken met de dierenartsen en dierenliefhebbers achter ’s werelds grootste cloud-gebaseerd veterinair praktijkmanagementsysteem. Wij vertellen graag alles over onze op maat gemaakte implementatiepakketten en hoe wij zorgen voor een vlekkeloze overgang van uw huidige software naar de marktleider van Nederland.

Heeft u al Animana in uw kliniek? Mooi! Dan vertellen we graag hoe u het meeste uit Animana kunt halen om zo goed mogelijk voor uw patiënten en uw zaak te zorgen.

Alvast uw plek reserveren voor een gratis demo of een gesprek over onze training- en consultancyprogramma? Stuur even een bericht en wij zullen ervoor zorgen dat een van onze toegewijde professionals klaar is om al uw vragen te beantwoorden tijdens de Voorjaarsdagen!